Tackkort,kalas och sötnos


Först ut ett kort, som jag överlämnade tillsammans med en påse fylld med godis, till snälla M, som tack för lån av skridskor i vinter.Papper från Scrapidoo, tillverkare: Cloud 9 design. 
Stämpeln från Prickiform köpte jag på mässan i Karlstad och textstämpeln som jag fått låna av snäll bordsgranne på scrapträff, tror jag kommer från pysselmyran.

Var i Sunne på kalas i helgen, och efter jättegoda baguetter bjöds vi på fika. Så här smaskigt såg fika bordet ut:Avslutningsvis ett foto på allra sötaste G som nöjt gungar i mormors knä.
Tänk vilken lycka att få gunga med sitt barnbarn!Ha det gott!  / Katarina

En Award!

Titta vilken fin Award jag fått från snälla "Trollet"!Såå kul att vara uppskattad!
Titta gärna in här  www.trolletspyssel.blogg.se  för att se på allt fint hon skapar.
Är meningen att jag ska ge den här vidare till 12 personer, så jag ska fundera lite på vilka det blir.

Har varit i Örebro idag, på en mkt intressant dag på Birgittaskolan. Snöade både på ditvägen och hemvägen, varvat med regnskurar på vissa sträckor. Vill ju ha vår nu!
Sommar är inte heller fel, så idag visar jag ett kort som jag gjorde för ett tag sen, som är riktigt somrigt!Stämpel från hÄnglar, jordgubbar och blad stansat med Quickutz, och papper från bla MME.

Nu blir det lite pudelsurf, innan sovdags.  Hoppas ju hitta en liten sötnos som kan flytta hem till oss i Juni.

Nattinatti!  / Katarina 

En speciell dag idag!
En alldeles speciell dag är det idag. För 28 år sen var jag nybliven mamma till den allra sötaste lilla flicka man kan tänka sig. Vid tre-tiden på em föddes hon, och lyckan var total för mej och hennes pappa.
Det är svårt att förstå att hon redan är 28 år, men fortfarande är jag mkt lycklig över att vara mamma till en så härlig dotter!
Massor med Grattiskramar till dej i dag Marie! Vi får fira dej till helgen, men lite rosor kommer här:I Söndags var jag i Bengtsfors på scrapträff hos trevliga Victoria, som har scrapbutiken www.papperochsant.se
Det var en rolig dag med trevligt sällskap! Vi pratade, fikade, shoppade och scrappade förstås. Bla. gjorde jag ett par LO till Kreta-albumet. Detta gör jag i storlek 20x20 och då behövs inte så mkt dekorationer tycker jag.
Här kommer den ena (den andra är lika men spegelvänd och med foto på andra sonen) Dagens te: I kväll dricker jag Röd skymning som är ett ekologiskt rött te med smak av vanilj. Luktar gott och smakar gott! Himla söt påse är det också.Nu är det dags för sängen och korsordstidningen.

Nattinatti!  / Katarina

RSS 2.0