Gott Nytt År!Med ett foto på den här söta ängeln, som jag fick av snälla barn och föräldrar, vill jag önska ett
riktigt Gott Nytt År!

Jag tycker det är lite oroligt med nyårsafton, med smällare och allt, men jag hoppas att den här ängeln kan vaka över alla, så vi får en riktigt trevlig avslutning på året och en bra start på det nya.

Så vill jag att den vakar lite extra över min älskade farmor som är sjuk och ligger på sjukhuset i Arvika.
Men faktiskt var hon riktigt pigg när vi hälsade på henne nu på eftermiddagen, och det var så himla härligt att träffa henne! Underbarare människa finns inte, och hon har en sån positiv inställning, trots att hon är hela 92 år!/ Katarina

Altrat godisKom på att jag inte visat en del av det jag skapat för Scrapidoos räkning.Choklad är väl aldrig fel, eller hur? Just den här fick min pappa, i en korg med en massa andra godsaker.

Bilgranar tycker jag är både söta att se på och goda, så jag fyllde några cellofanpåsar med sådana, och så fäste jag en bit av snögubbepapperet på en cardstockbit, som jag häftade fast i påsen.Om du kikar in här: www.scrapidoo.se så berättar jag mer om vad jag använt för material, samt att där finns en massa annan inspiration!

Passar också på att tipsa om min systers nya blogg, Zinkadus.  Här hittar du den: www.zinkadus.bloggplatsen.se

Nu ska jag fortsätta att förbereda för morgondagen, för då blir det Kalas.

Mina killar fyller 12 år i morgon! Kan knappt fatta att de är så stora....
Jag har bakat färdigt, men har några paket att slå in, samt lite annat småfix.

Sen i kväll ska vi spela UNO. Dottern med familj är på besök, och i går kväll hade vi såå trevligt med UNO-spel och godis, så vi bestämde oss för att göra lika i kväll.

Men innan dess så ska vi förstås mysa med lillkillen, goaste Gustav! Han är helt underbart go och det är så härligt att vara mormor!

Trevlig kväll på er!  / Katarina

Ljus och tändsticksaskFick en beställning på ett ljus och en tändsticksask som skulle ges bort i julklapp. Svart och vitt och ganska stilrent var ett önskemål, och så här blev resultatet.Det svarta notpapperet hittade jag i mina gömmor, och vet inte alls tillverkare. Fjärilarna är utklippta ur ett papper från en av Basic Greys serier. ( Gissar på Ambrosia) Carpe Diem-stämpeln kommer från Prickiform och den har jag embossat med svart embossingpulver. Kantstans från Martha Stewart.Fick den här fina julgruppen av min snälla mamma till jul, och i bakgrunden syns vår gamla braskamin som vi eldar flitigt i, den här kalla vintern.

Nu ska jag umgås lite med Wallander innan jag ska sova. Tycker han är trevligt sällskap, så här på kvällskvisten :-)

Nattinatti!   Katarina  
RSS 2.0