Påskkort

I dag har jag scrappat med underbara nya
papper jag fått från Märtis på www.scrapidoo.se
Så fort de kommer upp i Scrapidoobloggen, kommer jag att visa dom här också. Sen är det meningen att de ska med till mässan i Karlstad till helgen, som inspiration. 
Men idag kan jag iallafall visa ett påskkort jag gjorde för några dagar sen. Till det använde jag fina papper från Basic Greys serie: Lime Rickey, samt digital stämpel från papperochsånt.

 


Förutom att scrappa så har jag idag bla umgåtts med mina syskon. På fm var systeryster här och fikade, och 
på kvällen var min goe bror här med fru och åt middag. 

Dagens Te: I eftermiddags gjorde jag iordning en kanna med munkte. Det är såå gott!
Till detta blev det lördagsgodis och lite läsning i en bok jag köpte på bokrean: Leva med hund
Sist men inte alls minst, måste jag förstås visa ett foto på älskade barnbarnet, som jag träffade i Torsdags.

 

Så här glad blev han, när han fick provsitta sin nyinköpta bilbarnstol för första gången!

Nu börjar det bli dags att sova, så jag är pigg i morgon. Det är fotbollscup i sporthallen och jag och sambon ska förstås sitta bänkade och heja på våra killar. Sen på em är det dags för scrapträff med kompisar och det är alltid lika kul!

Nattinatti!   / Katarina

Snö i massor + lite scrappat

I Lördags hade vi planerat att åka till Karlstad, men pga snökaoset blev det inget av med det. Tråkigt, speciellt som dottern med familj också tänkt sig dit. Hade sett fram emot att träffa dom alla, och alldeles speciellt goa barnbarnet. Men vi gör ett nytt försök snart igen.

I stället blev det en innedag med lite pysslande. Gjorde två vanliga kort och så testade jag att göra ett kort med Z-vikning, och det kommer här:
Det var riktigt roligt att göra så det kommer jag säkert att prova fler gånger.

Gjorde en LO för www.Scrapidoo.se  för ett tag sen, med foto från Greklandsresan i våras.  I dag snöar det massor här igen, och då tycker jag att det känns bra att titta på foton och drömma sig tillbaka lite.Men nu börjar det bli dags för kvällsmat. Goe F har önskat våfflor, så våfflor får det bli!

Sen blir det soffan och OS. Är egentligen inte så sportintresserad, men skidåkning tycker jag är kul att kolla på.
Måste bara tänka på att ta det lite lugnt med påhejandet idag.
I Lördags kväll var det så spännande, att jag fick blåmärken i handflatorna, efter att ha klappat händerna lite för ívrigt! :-)

Go kväll!     / Katarina

Kort med digital stämpel

Nyligen provade jag att köpa några digitala stämplar för första gången. Köpte dom hos Papper & Sånt, och tyckte det var jättesmidigt och bra att kunna välja vilken storlek man vill ha motivet i.
Visar här det första kortet jag gjorde med dessa stämplarAnnars tittar vi mest på OS här på kvällarna. Jag är egentligen scrapsugen, men när jag kommer hem från jobbet så är jag ganska trött, och så är det faktiskt lite mysigt att sitta i soffan med familjen och bara vara. Får hoppas på lite mera ork och tid för scrap i helgen.

Dagens besvikelse: Jag hade fått för mej att bokrean började idag, men det gjorde den ju inte :-(

Nu ska jag koka mej en mugg blåbärste och sätta mej hos sambon vid tvn en stund innan det är dags att krypa till kojs.

Nattinatti!  / katarina
RSS 2.0