Födelsedagskort

Har varit lite tyst här ett tag nu, men idag tänkte jag skriva några rader.
Kom på att jag inte visat korten, som killarna fick när de fyllde 11 år.
Jag gjorde korten lika men i olika färg och så här blev de

I helgen har vi haft besök av goa dottern med familj. Såå roligt när de kommer på besök.
I dag fick jag äran att gå på promenad med allra sötaste lilla barnbarnet. Så här gosig såg han ut när han vaknade efter promenadenDagens mugg: med te innehöll "Lyckoblandning" som tyvärr inte smakade så mkt. Brukar smaka jättegott, men jag som fått jätteont i halsen nu på em kände inte så mycket smak tyvärr. Men det var gott för halsen med något varmt. Fina muggen har jag fått av snälla arbetskamrater i samband med att jag slutade på min förra arbetsplats.
Saknar både arbetskompisar och barnen på den förskolan mycket!


Nu ska jag gå och göra mej en mugg med honungsvatten och krypa upp i soffhörnan med en fleecefilt och se på film med barnen. Känner mej faktiskt lite hängig, så jag hoppas att vila ska göra susen, så jag är pigg tills imorgon.

Ha det gott!  Katarina

Vinter och vårlayouter

I dag visar jag en vinterlayout


Fotot är taget för ett par år sen när vi var ute och fiskade. Efter ett tag tog goe A paus och gjorde en fin snöängel på isen. Som tur var hade jag kameran  med och kunde föreviga minnet. Det är ju det som är det fina med scrapbooking, att man sparar många härliga minnen. Numera tar jag mkt fler foton, på allt möjligt ( och omöjligt). Det känns minst lika viktigt att scrappa om vardagliga händelser, som om speciellla händelser. Man glömmer ju så himla fort, och jag vill gärna kunna sitta och titta i mitt album sen, och bli påmind om både stort och smått i livet.

Nästa LO är en vårlayoutDen här gjorde jag förra våren med ett foto på älskade Zanna, som var alldeles nyklippt då.
Hon blev så ynklig när hon var nyklippt. Då insåg man hur himla liten och smal hon var. Egentligen var hon ju sötare när pälsen växt ut lite mer, men hon var ljuvlig hur hon än var, och jag saknar henne så otroligt mycket!

Dagens te: I kväll dricker jag Kamomillte. Brukar dricka te i mugg, men just kamomillte tycker jag ska drickas i kopp. Det passar liksom bäst så,  "en kopp kamomillte". Misstänker att jag läst detta i någon bok, alltså om någon person som drack en "kopp kamomillte"  Hur som haver, nu är det te och deckare som gäller!Nattinatti/ Katarina

Mysig lugn dag

I dag har det varit en riktigt lugn och skön dag. Efter en sen frukost och lite tvätt och avklarade telefonsamtal, gick jag ut och gick en promenad i det vackra vädret. Så skönt att det är lite mera lagom kallt nu. Under tiden var barnen ute och roade sig i snön. Hann med lite dator tid också innan lunch.
Sen har jag druckit te och löst sudoku, besökt biblioteket, handlat, ätit middag med famijen, bakat muffins, gjort godis med barnen och sett på tv på naturprogram med barnen. Oj, vad jag hunnit med, trots att vi bara tagit det lugnt!
Så här blev våra muffins när F och A dekorerat dom med glasyr och strössel.Här syns också de mysiga ljuslyktorna i fattigmanssilver som jag fick från snälle sonen F i födelsedagspresent. De har vi tänt ljus i varje kväll hela julen.

Efter att ha scrappat ganska mycket de senaste dagarna, så blev det som sagt bakning som jag "pysslade" med idag. Därför visar jag idag en LO som jag gjorde i höstas. Sådana här kalla mörka kvällar känns det bra att drömma sig tillbaka till det varma medelhavet!Nu ska jag krypa upp i soffhörnan och kika lite på tvn. Måste snart sova eftersom i morgon börjar vardagen med jobb igen. Skulle faktiskt kunna tänkt mej att vara ledig ett par veckor till, men det ska bli trevligt att träffa arbetskompisarna igen. 

Nattinatti / Katarina
RSS 2.0