Bra början, sämre slut!Bra början, sämre slut!
Ja, så kan man faktiskt sammanfatta vår helg. Det började bra, med att vi åkte upp till Sunne till dottern med familj. Där blev det en riktig myskväll, med god mat, gott fika, snacks till "Let´s Dance" och mkt mys med goa barnbarnet!På Lördag hade killarna hoppats på att åka slalom, men eftersom det spöregnade redan vid frukost, så blev det ändrade planer. Efter lunch åkte alla killarna iväg för att bowla, förutom lillkillen, som blev med sin mamma och mormor in till Sunne. Först blev det ett besök i skoaffären. Där inhandlades sötnosens allra första par skor.Med en hjälpande hand, stod han stadigt i dessa fina skor.
Sen blev det Wienerkonditoriet nästa.G mumsade på banan, själv valde jag en smaskig kaka. Till kakan drack jag vitt te med smak av bla. hallon. Det var riktgt gott tror jag, men min uppmärksamhet var nog mest på mitt goa barnbarn! Det är ju helt otroligt vad mysigt det är att vara mormor!

På em for vi hem till Årjäng, och kvällen var bra, med tv, levande ljus och godis.
Men kl 01:00 vaknade förste sonen och behövde kräkas! strax efter vaknade andre sonen och behövde kräkas! Sen turades de om att kräkas konstant ända till Söndag eftermiddag. Fram på morgontimmarna började även pappan kräkas. Alla tre fick hög feber under Söndagen, men konstigt nog har inte jag blivit sjuk. Tur är väl det, för någon måste ju ta hand om alla sjuklingarna. Men nu börjar det bli hopp om livet här hemma igen!

Har naturligtvis inte hunnit scrappa något, men kan visa två kort jag gjort tidigare.
Först ut ett förlovningskort med hänglar-stämplar på:Nästa kort var beställt till en liten flicka, som det skulle vara namngivningkalas för:Även här har jag använt en hänglastämpel. De är ju så himla söta!

Nu börjar det bli dags för sängen.Har precis läst ut en deckare och det känns lite tomt när jag inte har någon ny bok på gång. Kanske får bli lite sudoku innan jag somnar. Om jag inte letar upp en ny bok.... får se...
Ska iallafall göra iordning en mugg med rött te först.
 
Nattinatti! / Katarina

Dagens

Dagens kort: gjorde jag med mina nya vårstämplar. Maskade in pärlhyacinten framför blomtexten.Dagens färg: blått är flott och  Pärlhyacint-blå är bäst just nu!

Dagens glädje: Goe A är frisk och pigg igen! ( hade feber och kräktes igår)

Dagens tråkiga: Tvätthögen som aldrig verkar minska

Dagens kvällsmat: Nybakade tekakor som sambon gjort!

Dagens te
: I kväll dricker jag Yogi Tea, choco Aztec spice. Gott, snygg förpackning och underbara små visdomsord på tepåslappen! Dagens visdomsord: På tespåslappen i kväll stod det, fritt översatt: "Att inspirera andra till lycka, ger dej lycka" Fint, eller hur?

Dagens bästa: Mina barn, de är alltid mitt bästa!

/ Katarina

Grattis till 4B! ..och så lite scrappat!

Ett stort Grattis till killarna och tjejerna i 4B, som vann klasscupen i fotboll, i år igen! 
Ni spelade jättebra och det var såå kul och spännande att titta på.
Det blev en heldag och vi fick med oss två trötta, men mkt nöjda killar hem!

Har scrappat en del som jag inte kan visa än, eftersom det är DT-uppdrag fö Scrapidoo.
Men jag har två kort som är lite vårliga, som jag kan visa idag.

Till båda korten har jag använt spillbitar från Making Memories-papper. De härliga fjärilarna är utklippta, ur ett av papperen i den här serien, som  förstås finns hos www.Scrapidoo.se
Motivstämpeln kommer från hänglar&stänglar och  textstämpeln från Inkido, har jag fått låna av snälla A-C, på en scrapträff.

Känns bra att scrappa i vårfärger nu, och jag som köpte fina vårstämplar på mässan i Karlstad, är jättesugen på att testa dom. Kanske hinner jag i kväll, vi får se.
Hoppas ni njuter av våren, även om den är lite blöt just nu.

Ha det gott!   / Katarina
RSS 2.0