Sommarskor m.m.Det här ska ju tänkt att vara en pysselblogg, med inriktning på scrapbooking, men just nu pysslar jag allra mest med vår lilla valp. Men jag var faktiskt på en trevlig scrapträff i Onsdags kväll, och gjorde två layouter då. Ska försöka hinna fotografera dom i morgon, så jag kan visa sen.

Nu med valp i huset så är mina foppaskor väldigt bra att ha, när man snabbt och lätt måste komma ut för att kissa vovven. Kom på idag att jag scrappat en sida om just dessa skor, men sen inte lagt ut den, vare sig på bloggen hos Scrapidoo eller i min egen blogg. Så här kommer den:Köpte dessa skor på Rhodos och jag tycker att de är perfekta att ha på stranden, eller som sagt, när man ska kissa valpar titt som tätt. Har använt papper från Making Memories till denna LO, och fjärilarna som jag dekorerat med är utklippta ur ett av papperen i serien.  Allt finns att köpa hos www.scrapidoo.se

Är ju Mors dag idag och jag har blivit firad på alla möjliga vis. Har fått telefonsamtal, kramar, chokladask, bok, heminredningstidning och så en påse med så här smaskiga godisar..Polly summer berries kan verkligen rekommenderas. Supergoda tyckte jag!

Nu har jag en liten pudelkille som vill ha lite uppmärksamhet, så jag får nog på med foppaskorna igen, och gå ut för kvällskissning, innan vi kryper till kojs.

Nattinatti     / Katarina

Dagarna med MolleDagarna med Molle är härliga! Vi njuter för fullt av vår ljuvliga lilla valp, och det känns som om det ligger ett rosa skimmer över de här första härliga dagarna med vår lillkille!
Tror att blommorna i vår trädgård bidrar till det rosa skimmret :-) 

Här slänger sig Molle rakt in i mina fänrikshjärtan:Han gillar även de rosa tulpanerna och kastar sig upp och försöker slita av blommorna! Han är så söt så man kan ju inte ens bli irriterad :-))
I förrgår "plockade" han faktiskt en med en hel stjälk, som jag iallafall kunde sätta in i en vas.


I dag på förmiddagen gick vi runt i trädgården i solskenet, och bara njöt av värmen och fågelkvittret och de vackra blomknopparna på äppelträden


 
Sen satte vi oss på verandatrappen och hade en lugn härlig stund. Molle somnade till lite och när man sitter där med den allra sötaste lilla pudel i sitt knä, så är lyckan total!

/ Katarina

Happy Life hos oss!Ja, det är sant, nu har vi Happy Life hos oss! I går var vi på Orust och hämtade en ljuvlig liten aprikos dvärgpudelkille, från kenneln Happy Life.
Egentligen heter han Happy Life Gordini men vi kallar honom Molle, och så här ser han ut:Visst är det en riktig sötnos! Nu måste jag gå och mysa mera med lille Molle!

Nattinatti!  / Katarina
RSS 2.0