Jägare,kort o glögg

I dag vill jag börja med att säga Grattis! till största sonen som tog jägarexamen i går!
Teoriprovet var klart och i går sköt han upp, och klarade det trots snöstorm!
Det här kortet gjorde jag för ett tag sen, med material från www.scrapidoo.se  men sen har det inte blivit fotograferat. Tycker det är så svårt att fotografera nu den här mörka tiden.Jag har använt papper från Basic Greys julserie: Jovial. Tycker mkt om dessa papper i varma fina färger och mönster.
I övrigt så har jag använt stämplar från hÄnglar & stÄnglar.
Textstämpeln i bakgrunden har jag lånat av snälla svägerskan, och bladen är stansade med en stans som jag köpte på mässan i Karlstad.

Kollade just på termometern och den visar på 13,2 minusgrader. Brrr så kallt!
Ska ta och ropa in killarna som är ute i snön. Nu får det bli glögg att värma sig med, och Nyåkers pepparkakor med ädelost!

Jag fick den här fina förpackningen av min goa syster när jag fyllde år häromdagen, så någon av dessa ska jag värma på nu.Den vita glöggen med en touch av lime, har vi redan testat och den tyckte vi var supergod!

Nu mys med familjen!

/ Katarina

Lila julkort


I mitt DT-paket från Scrapidoo fanns fina papper från Ladybug and friends. Ett par av dom var lila och trots att det inte är en färg som jag vanligtvis skulle välja till julkort, så blev det ändå ett julkort :-)
Papperen är nämnligen vintriga och ljuvligt fina!Jag gjorde en Z-vikning och på andra fotot här, ser man lite av insidan:De fina halvpärlorna, samt bandet fick jag också med i mitt Dt-paket från Scrapidoo.
Stämplarna är privata.  Mer info om materialet jag använt, finns inne hos www.scrapidoo.se

Nu ska jag sätta mej och börja på ett Bröllopskort.
Min älskade dotter gifter sig nämnligen nästa Lördag, så det är hög tid att göra kortet. Känner jag mej själv rätt så får jag nog göra iallafall ett par kort, och så väljer jag det som blev bäst.

Trevlig Lördagkväll på er!

/ Katarina

Altrat ljusHar sett att många gör så fina ljus, så jag var förstås tvungen att testa jag också.

Jag valde att använda en söt julängel från hÄnglar & stÄnglar, som jag stämplade på en pappersnäsduk och sen embossade fast på ljuset. 
Hade tänkt knyta ett band runt ljuset också, men eftersom stämpeln är så pass stor, så fick det inte plats.
Därför blev ett par rosor och några pärlor, den enda dekorationen på det här ljuset.Min älskade farmor som varit ganska krasslig senaste tiden, fick det här ljuset av mej.

Bakom ljuset ser man den ena av de två fina ljustakar som goe sonen A har gjort i träslöjden. Jag får låna dom och det är jag mkt glad för.

Det var jätteroligt att göra sådana här ljus, så snart ska jag göra flera!

Nattinatti!   / Katarina

RSS 2.0