Alphabet SoupFick ett välfyllt DT-paket med massor med fina papper och dekorationer, från Scrapidoo, för ett tag sen.
Allra först valde jag att använda baksidan av ett av de fina papperen från My Minds Eyes serie, Alphabet Soup.
Det är inte så ofta jag använder mönstrade papper som bakgrund till Layouter, men här kändes det helt rätt!Vad jag använt i övrigt till den här Layouten, kan du läsa mer om om du klickar dej vidare in hit: www.scrapidoo.se

I dag har jag  haft en trevlig dag med födelsedagskalas för älskade sonen T som fyllt 21 år!

På kvällen har jag varit på Disco!  De yngre sönernas klass hade ordnat disco för 1,2 och 3or, och jag har varit med och hjälpt till under kvällen. Det är härliga tjejer och killar, som hade förberett bra och alla hjälptes åt och jobbade jättebra i kväll!

Morgondagen ser jag fram emot. Långpromenad med vovven på förmiddagen, födelsedagslunch hos systeryster för att fira att systersonen S har fyllt 18 år! och sen på eftermiddagen ska jag på Scrapträff! Bättre avslutning på helgen kan jag inte tänka mej :-)

Fortsatt trevlig helg önskar jag er!

/ Katarina


JulkortsutmaningHittade en julkortsutmaning inne hos Leamon:  www.leamonskapar.blogspot.com  Man skulle inspirera henne med ett julkort, gärna med stämpelmotiv på. Hon lottar ut en jättefin stämpel, så självklart ville jag prova lyckan!Har använt de fina papperen i Basic Greys julserie Jovial, samt en hängla-stämpel.

Nu ska jag göra mej en mugg med varmt te med honung. Har haft ont i halsen av och till under veckan, men idag har det känts av mest hela dagen :-(

Nattinatti!   / Katarina

Äntligen är den här!I dag fanns den äntligen i våran ICA-butik, den efterlängtade tidningen Magnolia Ink! En riktigt bra inspirationstidning för oss kortmakare och scrappare.

Så kvällen kommer att tillbringas i soffhörnet med en mugg te, några mackor och så den här:Härligt med julinspiration!

Nu är det soffhörnet nästa som gäller!

/ Katarina

RSS 2.0