Snögubbe och örterNär Mona skulle göra de nya digitala julstämplarna för Scrapidoos räkning, hade jag som önskemål att hon skulle göra en snögubbe. Jag har nämnligen länge velat ha en snögubbestämpel.

Snälla Mona gjorde faktiskt två olika snögubbar och jag köpte förstås båda två!
Det är så bra med digitala stämplar, tycker jag, för de är så billiga att man kan köpa många!Här ser man Z-vikningen lite bättre:Alla papper är från Basic Greys serie "Eskimo Kisses" och till det här kortet har jag bara använt baksidorna, som ibland faktiskt är nog så fina som framsidorna.

Sugen på att göra julkort?  Kika in i bloggen och Webbutiken här: www.scrapidoo.se

Avslutar dagens inlägg med ett foto på en härlig bukett med örter som jag fick av en snäll vän, som var på besök härom kvällen. Den är vacker och doftar ljuvligt!Ha det gott!

/ Katarina

Nya digitala julstämplar!Nu har Mona skapat nya fina digitala julstämplar som kommer att finnas till försäljning i Scrapidoos webbutik, och självklart kommer de med till Scrapbookingmässan i Karlstad i helgen!

Här kommer ett stafflikort där jag använt en av stämplarna som jag tycker är såå söt!Papper från Making Memories serie Mistletoe. Granen i textrutan är utklippt ur ett av dessa fina papper, som allihop finns hos www.scrapidoo.se

Nattinatti!

/ Katarina

Årets första julkortHäromkvällen kunde jag inte vänta längre. Jag var bara tvungen att göra ett julkort!
Jag vet att det är ett bra tag kvar till jul, men nu har alla scrapbookingbutiker och bloggar börjat svämma över av massor med fina julpapper, julstämplar och fina julskapelser.Stämpeln jag använde kommer från hänglar & stänglar och är bedårande söt, tycker jag.
Textstämpeln, blommor, bling och fina papper från Basic Greys fina julserie "Eskimo kisses" finns i
webbutiken här: www.scrapidoo.se

Har ännu ett julkort, som blev färdigt alldeles nyss, men det kommer lite senare.
Det är så himla kul att göra julkort och i morgon ska vi ha scrapträff så då kommer jag att frossa i julpapper och julstämplar! Såå kul!!

Hoppas ni har en härlig kreativ helg, precis som jag!

/ Katarina
RSS 2.0