Dt-Layout


När jag fick de fina papperen från BoBunny, började jag leta foton på mina killar som kunde passa att scrappa med.

När jag hittade det här fotot så var det ingen tvekan, det var bara att skriva ut och scrappa!Fotot föreställer goa A när han började i Förskoleklass. På tröjan som han har på sej finns en drake som ser likadan ut som den på det ena av papperen i den här serien.En närbild som visar hur jag veckat en remsa papper lite ojämt, och sen fäst i nederkanten av fotot.

Jag stansade ut några stjärnor ur den bruna baksidan på det blå/vit rutiga papperet för att framhäva de stjärnor som redan finns i papperet. Avslutningsvis stämplade jag dit ett par stjärnswirlar i blått.


Jag har använt papper från Bobunny.  Cambridge, Cambridge Cobalt och Cambridge Chess heter de. Papper, bokstavsstickers och journalingrutorna jag använt ( tag och etikett under titeln) finns i butiken hos www.scrapidoo.se                               

Ha det bra!    

KatarinaR

Vårblommor och vårligt kort


Häromdagen plockade jag in några små ljuvliga blå scillor, och satte i två små fina glasflaskor som jag fått från farmor. Dessa får nu pryda min gamla bricka tillsammans med några foton på min Stig, som ung.

Stig var gift med min farmor redan när jag föddes, och han har betytt väldigt mycket för mej. Det är många år sen han gick bort och jag är mkt glad över att jag fick de här fotona nu efter att farmor också lämnat oss.Brevid brickan på köpmansdisken har jag för tillfället den här korgen:När jag tog det här fotot hade de söta små påskliljorna inte slagit ut än, men jag tycker det är fint med bara lökarna och det gröna också. Hade köpt en liten vit hink, som jag ville ha påskliljorna i, men krukan stack upp alldeles för mkt, så jag rev ut ett tidningsblad ur en NWT och virade runt. Svisch så såg det bättre ut, iallafall i mina ögon.

När det gäller pyntning hemma så gillar jag sådana här snabba saker som säger Svisch och så är det klart!

Så till något scrappat. Ett kort i vårliga färger visar jag idag.Papper: Basic Grey-Kioshi.
Dekorationer: rosa blomma, vit ros, rosenknoppar, lila/rosa halvpärlor, distressdyna och stickles.
Stämpelmotiv: TGF och textstämpel fr hÄnglar & stÄnglar.
Bladstans fr EKsucces, die fr Magnolia ( dragonflies) och NellieSnellen-die ( ovalen bakom motivstämpeln)

Allt materialet till kortet kommer från www.scrapidoo.se
(föutom stämplar,stans och dies.)

Sist men inte minst, så vill jag önska er alla en riktigt Glad Påsk!

Nattinatti!/ KatarinaR

Dt-Påskkort

Jag tycker det är roligt att göra några påskkort att skicka till nära och kära, men brukar inte göra så många att jag vill köpa speciella påskpapper.

Men det går alldeles utmärkt att göra påskkort med andra papper också!

Till det här kortet har jag använt ett av de nya papperen från American Crafts serie Confetti. Papperen är dubbelsidiga och just det här heter Coconut Cody. Framsidan är prickig och baksidan enfärgat gul. Längst ner på baksidan av de här papperen finns en fin mönsterbård, och här har jag använt den i nederkant på mitt kort. Jag har även använt den gula baksidan till att stansa ut en oval att sätta stämpelmotivet på, samt en fjäril som dekoration.

Övriga dekorationer är vit blomma och lite bling.

Privat: Stämpel, NellieSnellendies och fjärilsstans från Martha Stewart.

Nästa påskkort är också gjort utan påskpapper.


Här har jag använt 2 olika papper ur Scrapidoos egen pappersserie. Det gula heter Prästkrage och det gröna Swirl.

Dekorationer: Vita blommor, lite bling och en fin kopparfärgad metallfjäril från Making Memories.

Privat: Stämpel, retroflowerstans och bladstans.
Jag tror jag har en förkylning i antågande för det känns inte helt bra i min hals. Vet inte om jag har några halstabletter hemma, annars skulle jag ju kunna ta en klubba.Fyllde den här söta kannan med en massa klubbor, när jag och killarna var sjuka och hade en fruktansvärd hosta.
Vi köpte mängder med halstabletter, men de tog slut hela tiden. Kom då på att det funkade lika bra att suga på en klubba och så ser det ganska dekorativt ut med de härliga färglada klubborna i kannan som jag fått av mina goa killar.

Nej, jag bestämmer mej för att göra en mugg med honungsvatten och krypa till kojs och försöka sova mej frisk.

Gokväll!

/KatarinaR

RSS 2.0