Bildmålarna

Jag tycker att bildmålarna har så söta stämplar och igår hittade jag en utmaning hos dom där man ska använda deras motiv på både ut och insida. Kika gärna in här  www.bildmalarnachallenge.blogspot.com
Så här blev mitt kort.Insidan i all enkelhet blev så här:Visst är det söta stämplar?!

/KatarinaR
Kort till utmaning hos Stämpelkällan

Hos Stämpelkällan www.stampelkallan.com  pågår en mellandagsutmaning där man ska göra ett kort med en av deras stämplar och använda sig av en av deras skisser.
Sista dagen är idag, så jag är lite sent ute, men här kommer mitt birag.Det söta stämpelmotivet är en digital freebie som de bjuder på till den här utmaningen!
Jag valde att distressa hela motivet o sen bara färglägga hjärtana.

/ KatarinaR

Vridet stafflikort och tonåringar i huset!

Så kommer då sista julkortet för i år. Det här blev också det sista kortet vi gav bort, för när jag skulle stoppa det i ett kuvert fick det inte plats!
Jag sa då till min man att nästa år ska minsann alla julkort jag gör bli platta, men vi får väl se hur det blir med det :-)
Det är ju så himla kul att använda fina rosor och olika vikningar :-))

Hur som helst, det här kortet fick det bli hemleverans på och det var min snälle sambo som fick sköta den saken, snäll som han är!


Testade för första gången att göra ett vridet stafflikort och så här ser det ut när det är stängt.......och här ser man det i öppet läge.Info om material m.m. hittar du i webbutiken hos Scrapidoo, så det är bara att klicka sig vidare här www.scrapidoo.se

I dag har vi firat och kalasat här i huset, för mina killar har fyllt år. Tänka sig att mina yngsta killar numer är tonåringar!
Svårt att förstå att de redan är 13 år, vad snabbt åren går...

Tror iallafall att de är nöjda med dagen och alla presenter.
 
Nu blir det kvällsmat och sen kanske en film och lite godis!


I fall jag inte hinner blogga något i morgon så vill jag passa på att önska alla som kikar in här ett riktigt 

Gott Nytt År!

/ KatarinaR
                                    

                

RSS 2.0