Kort till GDT-Call hos Stämpelkällan

I går kväll fick jag se att de söker gästdesigner hos Stämpelkällan , så nu i kväll har jag gjort ett kort med en av deras stämplar. Det är ju kul att testa iallafall :-)

Köpte den här fina blomstämpeln på mässan i Karlstad i våras, och nyligen visade jag ett stafflikort jag gjort med den, här i bloggen.

Men den här utmaningen gick ut på att skapa något nytt med någon av deras stämplar. Om man inte hade någon av deras stämplar så bjöd de till och med på en digital som man kunde använda!Stämpeln heter Äppelblom, och är himla användbar.
Visar en bild till där man kan se vikningen lite bättre:Kika in här så hittar du massor med inspiration www.stampelkallan.blogspot.com

Scraphej från mej!

/ KatarinaR

Aftereight-automat

Jag har länge varit sugen på att testa att göra en Aftereight-automat och i dag passade det bra eftersom jag skulle på födelsedagskalas på eftermiddagen.

Ett litet tillhörande kort att lägga en peng i, blev det också.

Eftersom papperen är så fina i sig själva, valde jag att bara dekorera med fina fjärilar som jag klippt ut ur ett av dessa papper, som kommer från BoBunny och som finns att köpa hos www.scrapidoo.se

Ha det bra!    / KatarinaR

Altrade tändsticksaskar

Att altra tändsticksaskar går ganska fort och är roligt. När jag stod på Lennartsforsdagen för någon vecka sen, hade jag med mej några askar som jag sålde, och här kommer foton på två av dom.
På den översta asken har jag använt en söt stämpel från Panduro, och färglagt den med promarkerpennor, och på den nedre har jag stämplat med en distressdyna. Tror stämpeln med fyren kommer från Reprint, men är inte säker. Båda askarna är dekorerade med blomma, utstansade blad, utstansade fjärilar och några pärlor.

Nu ska jag ta en liten bloggrunda innan det blir en mugg varmt gott te!
Gokväll!

/ KatarinaR

RSS 2.0