Liten och söt


En del papper klarar jag bara inte att skära i, och det här med en ljuvlig blombukett, som kommer från Basic Grey, är ett sådant. Papperet är ur serien Kioshi och heter Fuji. Därför fick det bli en fin bakgrund till ett foto på vår lilla pudelkille. Tog fotot för ca 1 år sen, då vi nyligen hämtat hem vår lilla sötnos.

För att inte "förstöra" buketten valde jag att placera fotot i nedre delen av högersidan. Som fotomatta använde jag baksidan av papperet Ran. Jag har även använt bitar av papperet Ume , både fram o baksida, samt en liten grön pappersremsa som är baksidan på Jasmine&Olive.

Från Basic Grey kommer även de fina små bokstavsstickersen.  Den söta lilla trollsländan har jag stansat ut med en die från Magnolia ( privat) och så har jag färgat in kanterna på den med den lila distressdynan Dusty concord. Blingade till vingarna lite också med stickles. Avslutade med ett par lila halvpärlor på trollsländan och runtom fotot, för att ta upp den lila färgen i blombuketten.

Häromdagen gjorde jag ett bokmärke som tack för lånet av en bok. Då använde jag också ett mönsterpapper ur serien Kioshi. Lilo heter det och det är såå fint.

Även här har jag använt distressdynan Dusty concord, både för att färga in fjärilen och längs med kanterna på mönsterpapperet. Papperet har jag även stansat ut nedtill med en stans. Jag har återigen använt lila halvpärlor som dekoration, och så fäste jag en bit av ett grönt band i toppen av bokmärket.

Stämpeln kommer från hÄnglar & stÄnglar och är min privata, men i övrigt kommer materialet från min Dt-butik som du hittar här: www.scrapidoo.se

Nattinatti!

/ KatarinaR

 

Kort till en vän


Gjorde ett kort och skickade till en härlig vän, som jag tycker mycket om.Söt magnoliastämpel, textstämpel som jag inte kommer ihåg var den kommer ifrån, men som jag gillar massor, och så papper i blå toner, samt lite blommor, blad och pärlor.

Nu åter till tv:n och Morden i Midsommer. Det är riktigt sommarkvällsmys det!

Gokväll!  / KatarinaR

Green Gate och choklad


För ett tag sen var jag in på Jolins home och kunde då inte motstå att köpa en tallrik som jag använder som kakfat, och en fin mugg som jag ska dricka mitt kaffe i, på stranden i sommar.Får nog bli ett besök där snart igen, för nyligen fick jag en mkt trevlig present, nämnligen ett presentkort på Jolins, från mina goa arbetskompisar. Tyvärr är min tid på den här arbetsplatsen snart slut och jag kommer att sakna dom allihop :-(

Nu till något annat....

Visade häromdagen en After Eight-ask som jag altrat.
Vanliga chokladkakor är ju också helt perfekta att piffa till lite, innan man ger bort dom.

På båda dessa chokladkakor har jag använt en stämpel som jag köpte på mässan i Karlstad i höstas.
Tycker den passar utmärkt på choklad! Papperen jag använt kommer från Basic Greys serie "Kioshi" och i övrigt har jag använt lite blommor, blad, band och några halvpärlor.
Allt material, förutom stämpeln, kommer från www.scrapidoo.se

Nu ska jag ta en liten bloggrunda, och sen är det nog dags för en promenad med lilla vovven. Tyvärr regnar det, men när man väl kommer ut så kan även promenader i regn vara härliga!

/ KatarinaR

RSS 2.0