Glädje och sorg

Livet består av både sorg och glädje.

I Söndags var en dag fylld av sorg.

Jag var med pappa till djursjukhuset i Karlstad, eftesom hans älskade hund Troja var sjuk. Hon blev dålig redan i Juni, och det visade sig då att hon hade hjärtsvikt. Sen dess har hon fått mediciner och mått förhållandevis bra.

Men den sista tiden har hon blivit sämre igen, och i Söndags visade det sig att det var dags att låta henne somna in. För hennes skull var det absolut det bästa. Nu slipper hon ha det jobbigt mer.
Men sådana beslut är hemska att ta och saknaden är stor.Troja var en jakthund och älskade att vara i skogen så en skogsbild fick det bli. (lånat foto)

Som tur är så består livet även av glädje och Onsdag blev en glädjens dag!

Min bror och hans fru fick en dotter!

Mina föräldrar blev farmor och farfar och jag och min syster är numera fastrar till en liten Linnea!

Längtar såå tills jag får träffa henne!

Nu är det dags för fredagsmys!

Gokväll!   / KatarinaRHöst

Jag har åkt på höstens första förkylning och den var rejäl! Har varit hemma hela veckan och varit jättehängig.
Men nu är iallafall febern borta och förhoppningsvis är orken snart tillbaka.

I förmiddags kom goa mamma och pappa på ett litet "sjukbesök" och hade med en tidning och en chokladkaka till mej! Tack snälla ni!Mörk choklad med hallon är en ljuvlig kombination, enligt mej. Ska snart koka en kopp te och så njuta av en bit av den här, samtidigt som jag läser i tidningen. Vardagslyx!

Men först vill jag visa lite scrappat.

Jag har inte ens orkat scrappa nu när jag varit sjuk, och då är det illa :-)  men jag hade gjort en layout för ett tag sen, för Scrapidoos räkning, och  och den kommer härEn närbild på blommorna nere i vänstra hörnet. De nya stora blommorna från Reprint, kom nyligen in i butiken hos www.scrapidoo.se  och de är helt ljuvligt fina! Finns i flera olika färger också.  ännu en närbild:Här har en av mina favoritcharms fått vara med. Jag tycker det är lätt och smidigt att bara trä upp charms på metalltråden på rosor, innan jag "krullar till" metalltråden runt en stoppnål.  

Bokstavsdiesen och fjärilstansen är mina privata, men allt annat material till den här layouten hittar ni hos www.scrapidoo.se

Hoppas ni alla får en härlig hösthelg!

/ KatarinaR

De andra två korten

Visade ett av tre kort, som jag gjort med en och samma stämpel, i mitt förra blogginlägg.
Här kommer de andra två.

Nu är det dags för sängen och lite läsning, innan John Blund kommer på besök. En mugg Roiboos får det bli också. Det är så himla gott!

Nattinatti!

KatarinaR
RSS 2.0