Layout om Edvin

Jag har gjort en layout om älskade barnbarnet Edvin. Hos Lillblomman skissar hittade jag en fin skiss som jag har inspirerats av.
 
Det har inte blivit så många layouter sista tiden, så det var härligt att få inspiration och komma igång med det igen. Hoppas få både tid och ork till lite mer scrap nu.
 
I dag har jag haft en trevlig eftermiddag.
Äldste sonen kom på besök  och då blev det intressant samtal och  fika med mina tre goa söner. Sen promenad med hunden och en pratstund i mobilen med dottern.
Nu blir det varmt te och mackor och så Robinson på tv.
Gokväll!
/ KatarinaR
 
 
 
 

Dopkort och skolstart

Oj vad fort tiden går. Nu är jag inne på andra veckan på nygamla jobbet och jag trivs bra!
Men eftersom jag arbetat en hel del extra, samt haft lite annat för mej, har det nästan inte blivit ngt scrappat och det saknar jag.
 
I går var vi hela dagen i Norge på Tusenfryd och hade en härlig solig dag där. Var så himla sugen på att scrappa när jag kom hem, men tiden och orken räckte inte riktigt till.

På tal om att tiden går fort, så måste jag säga att det känns helt otroligt att mina två yngsta barn började i sjunde klass idag! De är tvillingar och de har gått i samma klass fram tills nu, då vi och dom själva valt att de ska gå i olika klasser. Båda två kom nöjda hem från skolan idag, och det känns bra!

Ska gå en promenad med Molle strax och sen kanske jag skulle kunna få lite tid att sätta mej i scraprummet, innan det är dags för kvällsmat. Skulle behöva göra ett kort till en trevlig 80-åring.

Jag fick en beställning på ett dopkort i sommar, och det har jag inte visat än, så det kommer här:Papper från Maja Designs Vintage Summer Basics och den söta stämpeln är en digital som snälla Carina bjuder på. Titta gärna in till Carina:  http://carinaspysselsida.blogspot.se/ 

Ha det bra!

/ KatarinaR

Bee happy!

Så var semestern slut och i morgon börjar jag arbeta igen.  
I höst ska jag arbeta på en förskola där jag varit ett par år innan, och jag vet att jag trivs där, så det känns faktiskt helt ok att börja jobba igen.

I går var jag och alla mina killar i Sunne hos dottern med familj. Ja, killarna for faktiskt vidare med hennes man och goe Gustav. De for till Torsby och skjutbanan där de hade en bra dag. Själv hade jag en bra dag med dottern och lille goe Edvin. Vi promenarade ner till Sunne och åt sen go sallad i gröngräset vid klarälven. Vi hann prata massor och det är skönt att få lite egen tid med dottern ibland!

I morse började jag dagen med en härlig promenad med Molle, innan frukost. Har börjat många av mina semesterdagar så och det är såå skönt. Sen smakar frukost extra gott när man kommer hem.

På fm var vi och tittade på när killarna spelade fotbollsmatch. Soligt, varmt och trevligt var det!

Just nu är bara en av sönerna hemma med mej. De två andra är i skogen och så även sambon.
Ska nog strax fixa lite te och se på tv. Men först visar jag ett par kort som jag har gjort.Det här kortet har jag gjort som inspiration till Scrapidoos utmaning i Juli/Augusti. Man ska tänka fyrkantigt och använda minst 3 foton eller stämplemotiv.  Mer info hittar du hos www.scrapidoo.se

Vi i designteamet ser framemot att se era tolkningar av månadens utmaning!

Tycker det här lilla biet är så himla sött och det ingår i ett set med clearstamps från BoBunny, som du hittar här


Sen kommer ett kort som jag gjorde en kväll under veckan, till en utmaning på facebookgruppen "En kväll-en utmaning"
Den här gången skulle man göra ett alster och använda många stämplar.
Tror jag använt 9 olika stämplar till mitt kort.En av de nya Magnoliastämplarna från sommarkitet kom till användning här, och det söta lilla biet fick vara med här också. Swirlstämpeln som jag stämplat med grön färg runt kanten på Tilda och även med brun färg uppe i vänstra hörnet, kommer från samma clearstampset som biet.

Nej, nu får det bli te med sonen!

Bee happy!

/ KatarinaR
RSS 2.0