Dekorerad ask till bildmålarnas Challenge 18

Den här gången var utmaningen hos Bildmålarna att göra/dekorera någon form av ask, och jag valde att piffa till en liten ask med Riesen. Tycker de askarna är så lagom små och perfekta att altra.
Jag har använt papper från Reprints nya serie Childrens Collection, som går i milda fina färger, och jag har köpt både dom och rosor och halvpärlor hos Scrapidoo.
Stämplarna kommer båda från Bildmålarna. Gillar verkligen deras fina stämplar och hoppas hitta några av de nya på mässan i Karlstad till helgen.

Ja jag hoppas verkligen att jag kommer iväg på mässan. Har en hals som inte är helt ok, och idag kom mannen hem från jobbet och var riktigt dålig. En timma senare hade han 40 graders feber och nu är han helt utslagen. Hoppas det inte är influensa bara för det vill vi absolut inte ha, jag och killarna. Influensa och astma brukar inte vara någon bra kombination.

Så nu i kväll har jag plockat fram spriten. Ja handspriten alltså :-)
Har spritat runt lite överallt och så blir det skilda sovrum tills han är bättre.
Sen är det väl bara att hålla tummarna för att vi andra inte blir sjuka!

Nu är det dags för kvällspromenaden med lilla vovven, och sen är det dags att lägga sig. Tror jag får sällskap i sängen av lilla Molle, som ju inte får sova i våra sängar, men när jag sover i gästsängen så är det faktiskt ok att han sover hos mej. 

Nattinatti! 

/ KatarinaR

testar att mobilblogga...

Ledig ida och det är härligt! Men tur vi inte planerat ngt särskilt för min förkylning är tillbaka. Ont i halsen är inte kul. Ska använda Dan till att försöka kurera mej! Dags för frukost nu. Varmt te med honung tror jag att min hals vill ha.

En härlig Söndag

I dag har vi haft en härlig Söndag!
Efter frukost åkte vi till Valfjället. Vi började med att fika när vi kom fram och sen slängde killarn sig ut i slalombackarna.
Själv åkte jag vidare till Charlottenberg för lite shopping.
När jag kom tillbaka till Valfjället var det dags för lunch och sen fortsatte killarna åka, medan jag njöt av solen och försökte ta lite foton, men det var inte så lätt. Swisch så åkte de förbi och fotona blev sådär kan man säga.

I stället visar jag en layout med ett foto från en helt annan aktivitet, nämnligen Vildsvinsjakt.
I den här familjen är det ett stort intresse och en höjdpunkt var det absolut när sambon fick skjuta en vildsvinsgalt på 110 kg. En av sönerna hade tur och var med vid det tillfället och självklart måste jag scrappa om detta. Är ett par år sen nu, men i Fredags så blev det äntligen av att jag scrappade detta minne!

Jag har använt mej av skiss #8 inne på Veckans nya skissOm en liten stund ska vi äta middag och sen tror jag att jag ska ta en mugg te och så läsa lite. Har blivit väldigt dåligt med läsandet sista dagarna,så jag har nästan abstinens nu :-)

Sen i kväll är det ju Wallander på tv och det gillar vi!
 
/ KatarinaR

RSS 2.0