Blommor i mängder

För någon vecka sen gjorde jag ett kort med en av stämparna jag vann i en utlottning hos Bildmålarna.
Nu har jag gjort ett kort med den andra stämpeln, som heter "Mimosa på bänk"Vanligtvis brukar jag färglägga stämpelmotiv med promarkerpennor, men den här gången har jag embossat och sen färglagt med Tombows.
Papper från Maja Designs serie Lantliv, och de är så fina att jag knappt kan förmå mej att använda dom :-) Tur att jag köpte ett helt block med 2 av varje papper iallafall, på mässan i Karlstad i höstas.

En närbild på blommorna i ena hörnet ocksåJag tycker att Bildmålarnas stämplar är så himla fina och skulle gärna vilja ha några av de nya stämplarna som de nyligen släppt.
Så jag hoppas på tur igen och deltar med det här kortet i
Bildmålarnas Utmaning 16- Blommor i mängder, som du hittar här 

Nu ska jag vila lite med en bok och en mugg te, innan kvällsmyset börjar. Känner mej lite hängig och har småvärk i kroppen, så jag är rädd att jag håller på att bli förkyld. Har förkylda människor runt om mej, både på jobbet och hemma, men jag vill verkligen inte bli sjuk. Jag ska ju faktiskt på Scrapträff med goa kompisar i morgon och det vill jag inte missa!

Så jag försöker kurera mej nu i kväll, kanske till och med ska ta en liten skvätt punch i teet? får fundera lite på det....

Go kväll!

Kort till Dt-call


   ..... vill utöka sitt Dt-team och vill du veta mer så kan du kika in här

Jag har gjort ett kort med en söt digital stämpel som de bjuder på, så att alla har möjlighet att vara med och prova lyckan.Visst är det en söt stämpel ?!!

En närbild kommer här:Förutom den söta stämpeln från Stämpelkällan har jag använt papper från Maja Design och diverse olika dies, samt ett par blommor från mina gömmor.

Vill du se mer av Stämpelkällans stämpelutbud så kika in i deras webbutik

/ KatarinaR

Veckans skiss # 3

I Fredags hade jag skrivit ut några foton på goa lilla barnbarnet Edvin och även fixat lite papper så egentligen var det bara montering kvar, men sen så fick jag ju så himla ont i rygg och nacke  :-(

I dag är jag lite bättre, men jag rör mej väldigt försiktigt och vilar mest hela tiden. Orkar iallafall hålla i en bok nu, som tur är. I Lördags funkade inte det.

I små mkt korta pass har jag idag fäst papper på layouten som jag hade förberett och nu i kväll så har jag fotograferat den, så här kommer ett enkelt bidrag som tagit lååång tid att få klart, till Veckans skiss.

Layouten är i storlek 20,5x 20,5 och ska hamna i ett album som lille Edvin ska få.Nu åter till soffan med massa kuddar som stöd för rygg och nacke och så ska jag dricka en mugg rött te, innan sovdags.

/ KatarinaR

RSS 2.0