Kort med vimplar

Till Bildmålarnas utmaning 20 ska man ha med en vimpel på sitt alster.
För min del blev det ett kort med lite vimplar av Washitejp, och självklart en stämpel från Bildmålarna.Mimosa på bänk heter den här söta stämpeln.

Trevlig Lördagskväll önskar jag er!

/ KatarinaR

LO till Veckans skiss

På scrapträffen i Bengtsfors i Lördags fanns lite olika utmaningar man kunde vara med på, och jag deltog i några av dom. Visade ett kort i går och kommer visa det andra inom närmsta tiden.

Men jag passade också på att göra en layout efter skiss # 12 hos Veckans skiss, och så här blev min tolkning av den fina skissen som Carita gjort.Har inte skrivit någon journaling än på layouten, utan kommer att göra det sen. Finns en söt liten historia och en fint minne för mej, omkring detta foto, som föreställer mitt älskade barnbarn, goaste lille G.

En trevlig fortsättning på veckan önskar jag!

/ KatarinaR

Grönt kort

Jag har varit ganska förkyld under veckan, men på Lördag morgon kände jag mej så pass pigg att jag följde med till Bengtsfors, på en scrapträff som jag anmält mej till för någon månad sen.
Åkte dit tillsammans med Märta och goa lilla Linnéa som skötte sig utmärkt på sin första lite större scrapträff!

Vi hade en supertrevlig dag med massor med pyssel och god mat och gott fika.
En av utmaningarn under dagen var att skapa något i grönt.
Jag gjorde ett grönt grattiskort.I dag har jag bara tagit det lugnt. Surfat lite, lugn promenad med vovven och ena sonen, fika på verandan i solen,läst bok, sovit middag och sen fått go grillmiddag av snälle sambon. På kvällen kom äldste sonen ner på en fika och nu ser jag film med sambon. Nu mer varmt te för det lindrar min onda hals, iallafall för stunden. En hel del te blir det, men kör mest med rött te. Just nu blir det med blåbärssmak för det är så himla gott!

/KatarinaRRSS 2.0