Stranden i Rethymnon

För ett tag sen gjorde jag en layout om stranden i Rethymnon, på Kreta.Till den här layouten har jag använt härliga papper från Maja Designs serie "Vintage Summer Basics"

Passade också på att testa ett par av mina nya härliga Distress stains för att "splasha" med. Det var superkul, så det var lite svårt att sluta, och blev därför kanske lite väl många "splashar". Men roligt hade jag :-)

Några bitar tejp från Panduro fick också vara med.

Papper och Distress Stains har jag köpt hos www.scrapidoo.se

Nu ska jag göra färdigt det sista på 6 kort som min dotter har beställt. Korten ska goe Gustav ge till sina "fröknar" när han slutar förskolan.
I stället för stämplemotiv har jag använt det sötaste av motiv, nämnligen foton på Gustav själv!

Ha det bra!

/ KatarinaR

Hello Sunshine!

Hello Sunshine! är namnet på en av de tre nya serierna från BoBunny, som precis har kommit till Scrapidoo. Namnet passar bra, för det här är verkligen soliga papper som man blir glad av.

Jag har gjort en layout med några av papperen i serien och valde att scrappa ett färgglatt foto på mitt goa barnbarn.De här papperen inbjöd verkligen till att klippa, så jag har klippt i det ena papperet, och sen rivit remsor av några andra papper.Jag klippte ut några blommor som jag fäste med distanskuddar. Här syns den ena med ett supergulligt litet bi på. I mitten av den utklippta blomman har jag fäst en stor härlig halvpärla. De små blommorna är Rub-ons från ett ark, som hör till den här serien.Här syns den andra utklippta blomman, samt bling och halvpärlor som jag fäst som dekoration på blommor i papperen.

Material

Papper: BoBunny Hello Sunshine!- Stripe, Daydream och Little things.

Dekorationer: Rubons- BoBunny Hello Sunshine!, pärlor och bling- BoBunny Hello Sunshine! och bokstavsstickers-BoBunny Little Miss.

Jag hade riktigt roligt medan jag gjorde den här layouten och hoppas jag snart får tid över att fortsätta skapa med de här härliga papperen och dekosarna!

/ KatarinaR

En bra helg och Morsdagskort för Scrapidoo

Hoppas er helg har varit bra, för det har min varit!

Lördag förmiddag for vi till Töcksfors och handlade sandaler till mej och sambon, och kortbyxor och t-shirts till killarna. Tillbaka i Årjäng blev det en lite scrapshopping hos Scrapidoo för mej, medan killarna köpte godis.
 
Snabb lunch när vi kom hem och sen städning vilket verkligen var välbehövligt. Hann även med lite fika och en långpromenad med lilla vovven, innan syster med familj kom hit.

Vi grillade och hade en trevlig kväll, och massor med Greklands-prat blev det förstås, eftersom de nyss kommit hem därifrån och vi ska dit, lite längre fram i vår/sommar.

I dag har jag scrappat lite, gått ett par promenader, och så har vi varit på riktigt smarrig fika hos min goe bror med familj. Sockerkakan var helt nybakad och smakade ljuvligt gott!

En liten biltur med sonen blev det nu i kväll och snart är det dags att leta upp en ny bok att läsa och så blir det en mugg rött te och sen sängen. 

Men innan dess vill jag visa ett morsdagskort jag gjort som designer för www.scrapidoo.seDen söta stämpeln “Freja” från Vilda Stamps tyckte jag passade bra på ett morsdagskort

Jag har använt mej av ett enda mönsterpapper till detta kort. Gillar verkligen de här papperen där man får fyra olika mönster på ett enda ark!

Material

Papper: Pion Design- Sagan om våren-körsbärsblom 6×6

Stämpel: Freja från Vilda Stamps

Dekorationer: Blommor, halvpärlor och bokstavsstickers.

Färg & effekter: Stickles-star dust ( på vingarna) Distressdyna-Vintage photo

Nattinatti!

 / KatarinaR

RSS 2.0