Litet stafflikort

 
 
Förra veckan knåpade jag ihop ett litet stafflikort med en av de söta ministämplarna från Magnolia, som jag hade tur att vinna för någon vecka sen.
 
Passade på att använda mej av lite spillbitar från gamla julpapper från Basic Grey. Har använt en Spellbinderdie till kortstommen och sen dies från Nellie Snellen till de ovala formerna.
Tycker den här tildastämpeln är såå söt och det känns kul att vara igång med julkorten nu.
 
Med det här kortet deltar jag i :
 
/ KatarinaR
 
 
 

LO Jaktkompisar

 
I dag tänkte jag visa en layout jag gjort med BoBunnys "Camp a lot". Ett foto på sonen och hans jakthund Urax passade bra att scrappa med de här papperen.
En närbild där man ser lite rivna kanter och några matchande dekos.
 Allt material kommer från Scrapidoo
  
Den här helgen är det mâten här  i Årjäng, så i Fredags kom dottern och barnbarnen på besök.
Vi hann med ett litet besök på fredag och sen efter lunch igår, gick vi upp igen. Mycket människor och svårt att ta sig fram med vagn med ståbräda,men strålande vackert väder som tur var.
Barnbarnen kollade in alla stora maskiner och storebror åkte äppelmasken ett par gånger. Lite godis och var sin leksak inköptes, innan det var dags att åka tillbaka hem till Sunne.
Det blir lite mycket som ska hinnas med på kort tid, men såå härligt att få träffa de små godingarna! Ja härligt  att få träffa goa dottern också förstås!
  
Själv vilade jag i soffan någon timme innan det var dags för mej och sambon att sälja kålsoppa för fiskeklubben.
Känns lite ovant att våra stora killar inte alls har tid med oss, men är så tacksam för att de har bra kompisar att vara med på mâten.
 
Förmiddagen idag har jag tillbringat med varmt te och bok i soffan. Har åkt på en förkylning så jag försöker kurera mej. Tänkte åka upp en liten sväng till mâten sen men varken jag eller sambon har lust att gå där särskilt länge. Nu ska jag vila lite till, innan sönerna och sambon kommer från fotbollsmatchen och vi ska åka. 
 
/ KatarinaR
 
 
 
  

Julkort

En lugn och go Lördag har vi haft idag. Förmiddagsfika med alla sönerna, samt systersonen som är hos oss den här helgen. Sen blev det fotbollsmatch på Tingevi.

På eftermiddagen har jag gjort ett julkort med en av mina hÄnglastämplar.

Med det här kortet deltar jag hos http://sketchycolors.blogspot.se/ som hade en jättefin skiss att jobba efter den här veckan.

Hos http://lovely-haenglar-only.blogspot.se/ ska man ha med ngt med vingar, så mitt kort får vara med där också.

Nu ska vi ha myskväll med hemkokt chokladkola!

/ KatarinaR

RSS 2.0