DT Scrapidoo- LO Gurine

För ett tag sen gjorde jag en layout med ett foto på min mammas mormor Gurine.
 
 
Jag har återigen använt Maja Designs Vintage Summer Basics.  Bjuder på en närbild också, där man ser några av blommorna jag använt. Har även stansat ut en massa små blå blommor ur ett av Maja-papperen. Den här stansen är lätt att stansa med och jag tycker mkt om de söta blommorna.
 
 
De gula blommorna och “skelettlövet” till vänster om fotot har nyligen kommit in och säljs i lösvikt i butiken i Årjäng, och kommer att finnas med på mässan i Karlstad i helgen.  Visar ett foto med ett litet urval av olika blommor som finns i lösvikt och som har ett riktigt bra pris.
 
 

Just de här fina blommorna fick jag av mina snälla föräldrar när jag var hemma och sjuk för några veckor sen.

Just nu är jag förkyld igen :-(  

Jag hade precis hunnit bli bra och kände att jag fått tillbaka min energi, när nästa förkylning slog till. Men är iallafall tacksam att det inte är influensa jag har. Astma och influensa brukar inte vara någon vidare kombination.

Mycket varmt te, vila och lite tv och bokläsning har det blivit idag. Sönerna har ju sportlov och är snälla och servar mamma lite också, så det går ingen nöd på mej.

Men jag hoppas bli pigg så jag orkar med på mässan i Karlstad nu i helgen. Kom gärna förbi i Scrapidoos monter och hälsa, om du är på mässan!

/ KatarinaR

DT Scrapidoo- Altrad ask

Utmaningen i Februari hos Scrapidoo går ut på att altra en ask och den ska på något sätt ha temat "Kärlek"
Här kommer mitt inspirationsalster:
 
Jag har klätt om en ask som det varit chokladtomtar i och tycker att det är helt perfekt att ha en altrad ask på lager. Vid lämpligt tillfälle är det bara att fylla asken med något passande och sen ge den till någon man tycker om.

Papperet med hjärtan på kommer från Reprint och är egentligen ett julpapper, men baksidan med hjärtan passar ju när som helst. Blommorna är från YouDo och påsen heter Christmas mix, men även de tycker jag man kan använda när som helst :-)

Den söta nyckelpigan är av metall och så har jag fäst en hjärtbrad i den största blomman. I de små röda blommorna har jag satt vita pärlor från YouDo.

Hoppas du fått lite inspiration och har lust att göra en ask och delta i vår utmaning!

Mer info hittar du hos www.scrapidoo.se

Jag har haft några härliga lediga dagar nu. I Lördags var vi i Valfjället så killarna fick åka slalom. Jag och syrran passade också på att shoppa lite i Charlottenberg . I går såg vi på Skidor på tv, varvat med städning och så hann jag med en promenad med Molle. På em var jag hos min trevliga granne S och scrappade. Gott fika fick jag också! 
 
På kvällen kom äldste sonen ner en stund och vi åt en god middag som sambon lagat och så kaffe på maten.
Senare såg vi på Morden i Midsommer.
 
I dag har jag varit ledig eftersom killarna har sportlov. Det blev en tur till Bengtsfors där vi  fikade gott och så blev det förstås ett besök på godisfabriken! Trevligt sällskap hade vi av syrran och hennes barn.
 
Nu blir det alldeles strax filmtime här. Vi köpte Bondfilmen "Skyfall" idag, så nu ska vi poppa lite popcorn och sätta oss tillrätta i soffan.
 
/ KatarinaR
 

GästDT Momas - Vårbukett

I kväll vill jag visa ett kort jag har gjort med en härligt vårlig stämpel, från Momas lil´s shop of stamps.
Stämpeln hittar du här
 
 
Jag har även använt en textstämpel från ett set med olika texter.
Det här kortet skickade jag till min älskade dotter som fått ett nytt jobb.
 
Om du inte redan sett det, så kan jag tala om att just nu pågår en skissutmaning hos Momas med chans till fint pris!
 
 
Trevlig kväll!
 
/ KatarinaR
RSS 2.0