Joyful Tilda

Vissa stämplar gillar man mer än andra, och stämpeln Joyful Tilda från Magnolia är en favorit. Tycker hon är så söt och så gillar jag också att den går att använda till många olika tillfällen. Har gjort julkort med den men den här gången blev det ett somrigt kort.
 
Jag har färglagt med Tombows och vattenpensel på akvarellpapper. Pennorna köper jag hos Scrapidoo och därifrån kommer även papper och blommor.
Med det här kortet vill jag delta i följande utmaning:
 
 
Nu ska jag sätta mig och sticka vidare på min kortärmade sommartröja i härligt turkost bomullsgarn.
Trevlig kväll på er!
 
/ KatarinaR
 

DT-kort för Momas med Hollyhock

Någon vecka innan jag gick på semester var vi i arbetslaget ute och åt lite god mat, en kväll. Vi passade också på att fira en födelsedag och jag hade gjort ett kort som överlämnades tillsammans med presenten.
 
Till det här kortet använde jag en av de nyare digitala stämplarna från Momas lil`shop of stamps. "Hollyhock" heter den och du hittar den här.
Vi gav också en gåva till en arbetskompis som går i pension nu och det kortet har samma form men till det kortet använde jag Momas fina "Syrén" som finns både som digital och vanlig gummistämpel.
 
Tyvärr var det ganska dåligt ljus den dagen jag fotograferade de här korten, och eftersom jag skulle ge bort dom hade jag ingen möjlighet att fotografera om en annan dag heller.
 
 
Nu ska jag sätta mig och göra några fler kort. Håller på att göra kort och lite dekorerade tändsticksaskar, som jag ska stå och sälja på hembygdsgården här i Årjäng nu på Lördag den 19 Juli.
Då är det stor loppis på logen och utomhus, och så säljer de kaffe och 7 sorters kakor inne på hembygdsgården.
Har varit med i flera år och det brukar vara en mkt trevlig dag!
 
/ KatarinaR
 

Rosa kort med Tilda

Nu är dom här, de härliga varma dagarna!
Visserligen regnade och åskade det rejält igår eftermiddag, men vi hann vara på stranden en stund mitt på dagen.
Idag är det varmt och ganska soligt, så efter lunch åker vi till stranden igen :-)
Är glad att jag bakade pizzabullar förra veckan och småkakor i Måndags, så det bara är att packa matsäck när vi ska iväg :-)
 
Jag har faktiskt scrappat lite också, så idag visar jag ett kort i rosa med Magnolias söta Tilda på.
 
 
Papper från Maja Designs serie Sofiero och olika blommor kommer från Scrapidoo, som fortfarande har 20 % Sommarrea på allt i butiken!
 
 
Ha det så bra och njut av sommaren!
 
/ KatarinaR
 
RSS 2.0