Kort till Edvin 3 år

I dag fyller mitt yngsta barnbarn Edvin 3 år och eftersom han gillar superhjältar av olika slag fick det bli ett kort med en söt digital stämpel från "From the heart stamps"
 
Postade kortet innan jag for till jobbet igår morse och  tyvärr blev det inte något bra foto. Svårt när det är så dåligt ljus, men nu är ju kortet redan skickat så det får duga.
 
 
Papper kommer från mina gömmor och det prickiga kommer från Cosmo Cricket och det orangefärgade är från My Mind´s Eye.
 
Hittade en fin skiss hos Sketchy Colors så deltar med kortet i deras utmaning.
 
Nu blir det tv och lite stickning. Stickar på strumpor till dottern och eftersom kylan är på väg så är det väl bra om de snart bleve klara :-)
 
/ KatarinaR
 
 
 
 
 
 

DT-kort för Momas med Dogwood roses.

Idag har jag faktiskt pysslat ihop ett kort :-)
Jag ville skicka ett kort för att visa att min omtanke och tycker att Momas stämplar passar så bra till sådana här tillfällen.
Dogwood roses heter stämpeln och textstämpeln kommer också från Momas och finns på ett ark som heter" 8 ord och texter"  Du hittar stämplarna i butiken här
Så här blev mitt kort:
 
 
Med det här kortet vill jag delta i veckans skissutmaning
 
Det var faktiskt riktigt roligt att göra ett kort igen, så nu hoppas jag verkligen att min scraplust är tillbaka!
 
/ KatarinaR
 

Lång paus...

Det blev visst en lång paus här på bloggen. Det hänger förstås ihop med att jag haft en lång paus från scrappandet. Lusten har inte riktigt funnits där.  Har istället varit kreativ genom att börja sticka igen, efter en paus på ca 15 år :-) Känner mig dock lite sugen på att göra julkort så kanske blir det något att visa så småningom. Ha det så bra!  
RSS 2.0