Bra början, sämre slut!Bra början, sämre slut!
Ja, så kan man faktiskt sammanfatta vår helg. Det började bra, med att vi åkte upp till Sunne till dottern med familj. Där blev det en riktig myskväll, med god mat, gott fika, snacks till "Let´s Dance" och mkt mys med goa barnbarnet!På Lördag hade killarna hoppats på att åka slalom, men eftersom det spöregnade redan vid frukost, så blev det ändrade planer. Efter lunch åkte alla killarna iväg för att bowla, förutom lillkillen, som blev med sin mamma och mormor in till Sunne. Först blev det ett besök i skoaffären. Där inhandlades sötnosens allra första par skor.Med en hjälpande hand, stod han stadigt i dessa fina skor.
Sen blev det Wienerkonditoriet nästa.G mumsade på banan, själv valde jag en smaskig kaka. Till kakan drack jag vitt te med smak av bla. hallon. Det var riktgt gott tror jag, men min uppmärksamhet var nog mest på mitt goa barnbarn! Det är ju helt otroligt vad mysigt det är att vara mormor!

På em for vi hem till Årjäng, och kvällen var bra, med tv, levande ljus och godis.
Men kl 01:00 vaknade förste sonen och behövde kräkas! strax efter vaknade andre sonen och behövde kräkas! Sen turades de om att kräkas konstant ända till Söndag eftermiddag. Fram på morgontimmarna började även pappan kräkas. Alla tre fick hög feber under Söndagen, men konstigt nog har inte jag blivit sjuk. Tur är väl det, för någon måste ju ta hand om alla sjuklingarna. Men nu börjar det bli hopp om livet här hemma igen!

Har naturligtvis inte hunnit scrappa något, men kan visa två kort jag gjort tidigare.
Först ut ett förlovningskort med hänglar-stämplar på:Nästa kort var beställt till en liten flicka, som det skulle vara namngivningkalas för:Även här har jag använt en hänglastämpel. De är ju så himla söta!

Nu börjar det bli dags för sängen.Har precis läst ut en deckare och det känns lite tomt när jag inte har någon ny bok på gång. Kanske får bli lite sudoku innan jag somnar. Om jag inte letar upp en ny bok.... får se...
Ska iallafall göra iordning en mugg med rött te först.
 
Nattinatti! / Katarina
RSS 2.0