Kort i brunt och orange

År 2014 blev ett år då jag scrappade och bloggade ganska lite. Tyvärr försvann både ork och lust att scrappa men några saker blev ju iallafall skapade :-)
Båda mina DT-uppdrag avslutades under hösten, eftersom både Scrapidoo och Momas lil´shop of stamps la ner sin verksamhet. Lite ledsamt och jag kan sakna utmaningen det innebär att designa för en butik, men vem vet, så småningom kanske det ges ett nytt tillfälle :-)
 
Roligt var att jag började sticka igen, efter ett uppehåll på mååånga år. Slutade när våra goa tvillingar föddes och det är ju hela 16 år sen nu! Har under året lärt mig sticka strumpor, så det har det blivit flera par av iallafall och jag tycker det är jätteroligt och avkopplande att sticka.
 
Faktiskt börjar det kännas riktigt roligt att scrappa igen också, så några kort har det blivit sista tiden. Kortet jag visar i dag är gjort med en fin vintagebild och blev i färgerna brunt och orange. Papper från Maja Design och blommor från I am roses. Textstämpeln från hänglar&stänglar har jag haft länge och den är så lagom i storlek.
 
 
Nu ska jag sätta mej vid tvn med stickningen och en mugg varmt te och ganska säkert kommer min lilla vovve Molle att lägga sig i mitt knä. Det är mysigt det!
/ KatarinaR
RSS 2.0