Kort i brunt och orange

År 2014 blev ett år då jag scrappade och bloggade ganska lite. Tyvärr försvann både ork och lust att scrappa men några saker blev ju iallafall skapade :-)
Båda mina DT-uppdrag avslutades under hösten, eftersom både Scrapidoo och Momas lil´shop of stamps la ner sin verksamhet. Lite ledsamt och jag kan sakna utmaningen det innebär att designa för en butik, men vem vet, så småningom kanske det ges ett nytt tillfälle :-)
 
Roligt var att jag började sticka igen, efter ett uppehåll på mååånga år. Slutade när våra goa tvillingar föddes och det är ju hela 16 år sen nu! Har under året lärt mig sticka strumpor, så det har det blivit flera par av iallafall och jag tycker det är jätteroligt och avkopplande att sticka.
 
Faktiskt börjar det kännas riktigt roligt att scrappa igen också, så några kort har det blivit sista tiden. Kortet jag visar i dag är gjort med en fin vintagebild och blev i färgerna brunt och orange. Papper från Maja Design och blommor från I am roses. Textstämpeln från hänglar&stänglar har jag haft länge och den är så lagom i storlek.
 
 
Nu ska jag sätta mej vid tvn med stickningen och en mugg varmt te och ganska säkert kommer min lilla vovve Molle att lägga sig i mitt knä. Det är mysigt det!
/ KatarinaR
Maria
2015-01-29 @ 19:04:17
URL: http://www.iazscraproom.blogspot.com

Härligt kort! Fina blad till blommorna. Söt vintagebild. Kram

Åsa/asamia
2015-01-30 @ 07:09:16
URL: http://asamia.blogg.se

Kul att du kommit igång igen efter din svacka. Allt handarbete ger ju avkoppling och lugn, så det är bra att ha olika saker att pyssla med. Ditt kort är så fint och jag hoppas du snart får ett nytt DT-uppdrag som du kan utmanas och utvecklas av. Visst är det synd att Momas la ner, det fanns så många fina stämplar hos henne.Kram och ha en fin dag.

Pysseltokiga Marie
2015-01-30 @ 22:39:05
URL: http://mariespysselsida.blogg.se

Hej Katarina!
Så roligt att du kommit tillbaka:)) Du har gjort ett jätte fint kort i härliga papper och så vacker vintagebild:))Snygg löv die, vilket märke är det?

Tack för din fina kommentar inne hos mig, blev sååå glad:))

Må så gott
Kramizar Marie

Lisa-olsi
2015-01-31 @ 12:58:08
URL: http://lisa-olsi.blogspot.se/

Jättefint kort, snyggt med orange :)
Roligt att komma igång igen efter uppehåll.
Mysigt att ha goa djur.
Ha det gott//Lisa

Carina
2015-01-31 @ 18:34:52
URL: http://stickochpysseltokig.blogg.se

Tack för din hälsning hos mig. Vackert kort du gjort. Kram

Onkis
2015-02-01 @ 10:54:07
URL: http://www.onkis.webblogg.se

Brunt och orange är 2 färger som verkligen passar ihop, och ditt kort är jättefint.
Kram & ha en härlig söndag.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0