Blommor i mängder

För någon vecka sen gjorde jag ett kort med en av stämparna jag vann i en utlottning hos Bildmålarna.
Nu har jag gjort ett kort med den andra stämpeln, som heter "Mimosa på bänk"Vanligtvis brukar jag färglägga stämpelmotiv med promarkerpennor, men den här gången har jag embossat och sen färglagt med Tombows.
Papper från Maja Designs serie Lantliv, och de är så fina att jag knappt kan förmå mej att använda dom :-) Tur att jag köpte ett helt block med 2 av varje papper iallafall, på mässan i Karlstad i höstas.

En närbild på blommorna i ena hörnet ocksåJag tycker att Bildmålarnas stämplar är så himla fina och skulle gärna vilja ha några av de nya stämplarna som de nyligen släppt.
Så jag hoppas på tur igen och deltar med det här kortet i
Bildmålarnas Utmaning 16- Blommor i mängder, som du hittar här 

Nu ska jag vila lite med en bok och en mugg te, innan kvällsmyset börjar. Känner mej lite hängig och har småvärk i kroppen, så jag är rädd att jag håller på att bli förkyld. Har förkylda människor runt om mej, både på jobbet och hemma, men jag vill verkligen inte bli sjuk. Jag ska ju faktiskt på Scrapträff med goa kompisar i morgon och det vill jag inte missa!

Så jag försöker kurera mej nu i kväll, kanske till och med ska ta en liten skvätt punch i teet? får fundera lite på det....

Go kväll!
RSS 2.0