Goa Edvin

I dag har jag feber för 4:e dagen och hostan vill inte heller ge sig. Ganska trött nu på att bara förflytta mej mellan sängen och soffan. Läser, löser lite korsord och sover mest hela dagarna.
 
Sen så ligger jag och tänker på mina sjuka barnbarn. De har nog samma förkylning som jag har. Storebror Gustav verkar vara på bättringsvägen nu, men lillebror Edvin är inte så pigg.
I morse fick de åka in till sjukhuset i Torsby eftersom han är påverkad i andningen. Men nu har de iallafall fått Bricanyl, så vi får hoppas att han snart andas lättare och blir fort frisk igen! Mormors lille gullklimp!

För flera veckor sen gjorde jag en layout med ett foto på Edvin där han är ganska så liten, och den layouten kommer här.



Även om jag ju har en bärbar dator och halvligger här i soffan och skriver, så känner jag att det tar fort på krafterna, så nu blir det snart vila igen.

En trevlig Valborgshelg önskar jag er alla!

/ KatarinaR
Nina
2012-04-30 @ 10:55:26
URL: http://ninascrapbooking.blogspot.se/

Tråkigt att höra att du fortfarande är sjuk hoppas att du snart mår bättre. Snygg LO vackert med alla vimplar och lilla Edvin är så söt. Kram Nina

Pysselsandra
2012-05-02 @ 00:10:50
URL: http://pysselsandra.blogspot.com

Hej =)



Vilken söt LO på lilla Edvin. Många fina papper och så fint det blir med vimplar på LO Hoppas du kryar på dig snart för nu är sommaren snart här =)



Ha det så bra, kram jag!

Lisa-olsi
2012-05-02 @ 00:49:09
URL: http://lisa-olsi.blogspot.se/

Fin LO, söt liten Edvin.

Tufft med vimplarna.

Hoppas ni är piggare nu.

Zima
2012-05-13 @ 20:43:02
URL: http://handmadebyzima.blogspot.com/

Vilken härlig layout! Gillar färgerna. Och vimplarna!

Maria




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0