Halloweenkort

Jag har gjort två Halloweenkort som Dt-alster för  www.scrapidoo.se

Det ena ser ut så här....och det andra blev så här....Man behöver inte använda speciella halloweenpapper utan det går utmärkt med "vanliga" papper.
Det lila papperet är faktiskt ett julpapper!
Både det och det orange papperet finns på REA just nu.
Mer om info om korten och vilket material jag använt hittar du i bloggen här: www.scrapidoo.se

I går eftemiddag/kväll var jag på scrapträff med trevliga scrapvänner. Vi scrappar, pratar, fikar och det är såå inspirerande och roligt!
Jag gjorde två julkort som jag får blogga när jag fotograferat dom. Julkortstillverkningen pågår för fullt nu, och jag har börjat knapra pepparkakor, men tror det får bli lite julmust också snart.

Nu blir det deckare i bokform och lite kamomillte.

/ KatarinaR

Svensk Scrapbookings cc

För en dryg vecka sen var det cybercrop hos Svensk Scrapbooking, hela helgen.
Tycker det är så kul med cc , så på Fredagkvällen gjorde jag ett kort till en skissutmaning där. Eftersom jag nyss blivit faster till en ljuvligt go och söt liten Linnea, så blev det ett kort till henne.Sen på Lördag förmiddag satte jag mej i min scraphörna och njöt av en kaffe och en biscotti, medan jag kollade in vilken utmaning jag skulle ta mej an härnäst.Gjorde en Layout efter en skiss, men bestämde mej för att fotografera den på Söndag och sen lägga upp mina bidrag i Galleriet inne hos Svensk Scrapbooking.

Nu blir det inte alltid som man tänker och en hel del annat kom emellan som gjorde att jag inte hann fotografera och få in mina bidrag i tid, men det viktigaste med att scrappa och delta i CC är att det är så himla kul och man får en massa inspiration!

Layouten jag gjorde är fotograferad men jag har inte fört över det fotot till datorn är, och nu orkar jag inte, så den får ni se en annan dag.

I morgon är jag ledig, förutom några timmar på eftermiddagen, och det är såå härligt med lediga dagar!

Kanske blir det något spel med sonen som har feber och är hemma från skolan, kanske lite förmiddagsfika och så promenad med goa lilla pudelkillen. Hoppas hinna scrapppa lite, kanske gör ett julkort till, skulle vilja läsa lite, ja ni förstår att jag skulle ju behöva vara ledig massor, för det finns så himla mkt jag vill göra och tiden räcker inte till :-) Finns ju ett och annat mer praktiskt, typ husliga sysslor, som man också måste göra ibland.

Men nu är det sängen och en ny bok som väntar!

Nattinatti / KatarinaR

Två blå julkort

Jag har kommit igång lite smått med att göra julkort och i kväll visar jag två blå julkort. Till det här första har jag använt en söt stämpel från Bildmålarna, som jag inte kunde motstå utan skickade efter får någon vecka sen.En liten närbild där man kan se den läckra stenkrossen som nu finns hos www.scrapidoo.se  Här har jag använt  silverfärgad stenkross, men den finns i flera olika fina färger. Jag har använt glossy accent till att limma fast den och sen la jag på en liten gnutta stickles.I bloggen inne hos www.scrapidoo.se finns ännu en närbild och lite mer info om vad jag använt för material till kortet.

För några dagar sen bloggade jag ett annat blått julkort hos scrapidoo, och det kommer här nu.Till det här kortet har jag använt en digital stämpel med en söt snögubbe.
Har använt distressdyna i färgen Faded Jeans till textstämpeln, och på alla papper.

På båda dessa kort har jag använt julpapper från Basic Grey och de finns nu i REA-kategorin hos www.scrapidoo.se  så kika in och se om du hittar något som passar för dej och dina julkort!

Hoppas ni får en härlig helg med tid att göra sånt som ni gillar!
Själv hoppas jag få tid för scrapbooking för det är avkoppling för mej!

/KatarinaR

RSS 2.0