Fånga dagen!

Jag har gjort ett kort som jag tänkte delta med, i Bildmålarnas utmaningsblogg, men det var nära att jag glömde bort det. Men jag hinner ju iallafall även om det är i sista stund :-)
 
 
Den här stämplen med söta Mimosa som cyklar tycker jag är så söt och somrig. Stämpeln med vimpeln med den tänkvärda texten, kommer också från Bildmålarna.
De somriga papperen är från Maja Design och de har jag köpt hos Scrapidoo
 
Deltar här med kortet: Bildmålarna Challenge Valfritt
 
Nattinatti!
 
/KatarinaR
 
 
 

DT Scrapidoo - Go och Glad

Hos Scrapidoo är temat för utmaningen den här månaden  “Färgsprakande fyrverkeri” och man ska använda minst 5 olika färger på sitt alster.

När jag såg den fina blomrankan som nyss kommit in i butiken, sa jag till Märtis att det är ju bara att använda den så har man fixat minst 5 färger. Märtis hakade på och gav mej en blomranka och uppdraget att skapa en LO om goa Linnéa, som inspiration. Tyvärr har min skrivare inte riktigt varit med mej, så jag är lite sen, men än finns ett par dagar kvar av månaden, så jag uppmanar er att ta chansen och delta i vår utmaning!

Jag har använt papper från Maja Design-Vintage Summer Basic.

I mitten på den lila blomman har jag satt en fin grönskimrande brad.

De fina blomrankorna har ännu inte hunnit ut i webbutiken, men de och en massa andra fina blommor, kommer att komma upp så småningom, samt att de förstås kommer att vara med till mässan i Karlstad nu i vår.

Scraphej från mej!

/ KatarinaR

 

GästDT Momas- Saft och sylt

Momas stämpel "Saft och sylt" tycker jag är så himla fin.
Här har jag använt den till ett grattiskort.
 
 
Jag har färglagt med ProMarkerpennor och klippt ut motivet, för att sen montera på vit cardstock som jag stansat ut med en Spellbinderdie.
 
Stämpeln hittar du i Moma´s lil shop of stamps
och massor med inspiration hittar du i Momas blogg
 
Ha det så bra!
 
/ KatarinaR
 
 
 
RSS 2.0