Goa Edvin

I dag har jag feber för 4:e dagen och hostan vill inte heller ge sig. Ganska trött nu på att bara förflytta mej mellan sängen och soffan. Läser, löser lite korsord och sover mest hela dagarna.
 
Sen så ligger jag och tänker på mina sjuka barnbarn. De har nog samma förkylning som jag har. Storebror Gustav verkar vara på bättringsvägen nu, men lillebror Edvin är inte så pigg.
I morse fick de åka in till sjukhuset i Torsby eftersom han är påverkad i andningen. Men nu har de iallafall fått Bricanyl, så vi får hoppas att han snart andas lättare och blir fort frisk igen! Mormors lille gullklimp!

För flera veckor sen gjorde jag en layout med ett foto på Edvin där han är ganska så liten, och den layouten kommer här.Även om jag ju har en bärbar dator och halvligger här i soffan och skriver, så känner jag att det tar fort på krafterna, så nu blir det snart vila igen.

En trevlig Valborgshelg önskar jag er alla!

/ KatarinaR

Maja Design-Vintage Summer Basics Dt-kort

Nu finns Maja Designs nya fina papper i butiken hos www.scrapidoo.se
Vintage Summer Basics heter den här serien, och det är riktigt fina papper i tjock härlig kvalitet. Dubbelsidiga är de också, så man får mycket papper för pengarna, speciellt som Scrapidoo har ett mkt bra pris på dom.

I dag började jag jobbet vid lunchtid, så i förmiddags satte jag saxen i papperen. Jag tror jag hade kunnat sitta vid scrapbordet hela dagen, om jag inte hade behövt gå till jobbet

Förmiddagens scrap blev iallafall ett kort.och så en närbild....Info om vilket material jag använt finns i scrapidoobloggen  så kika gärna in där och i shopen, för att se hur fina de här pappern är!

Nu ska jag göra färdigt ett kort jag håller på med. Fick en beställning på ett konfirmationskort, och då har jag valt att göra två olika, så får vi se vilket hon väljer. Till de korten använder jag papper från Pion design, som också precis har landat i butiken hos Scrapidoo.

Allt finns förstås i webbshoppen men om du bor i Årjängstrakten eller har vägarna förbi så finns nu hela Scrapidoos sortiment i fysiska butiken som finns tillsammans med Datorboden, fd Högdata, på Industrigatan 6. Mitt emot XL-bygg.

Avslutningsvis vill jag tacka Daniel och Märta för mitt fina Dt-kit!

/ KatarinaR

/ KatarinaR

Kalas och kort

I Torsdags fyllde dottern 30 år och jag tog semester och for upp till Sunne och överraskade henne i Onsdags kväll. Det blev en lugn och trevlig kväll och vi satt länge och pratade över en temugg.

På Torsdagen blev det frukost i sängen, vilket var mkt uppskattat av goe lille Gustav. Vi hade en bra dag som innehöll mys med Edvin, förmiddagsfika, promenad med hundarna, lite shopping, lunch på stan, fika på Wienerkonditoriet och så lek och mys förstås.

I dag for jag och hela familjen upp till Sunne igen, för idag var det stort släktkalas för dottern.
Vi blev bjudna på jättegod mat och smaskiga tårtor, och har haft en härlig dag!

Sen vi kom hem i kväll har vi bara tagit det lugnt och slappat, och det var skönt!

Tyvärr glömde jag att fotografera kortet jag gjorde till dottern, men jag har ett annat kort som jag kan visa istället :-)Det här kortet gjorde jag på Scrapträffen i Bengtsfors för några veckor sen. Det var en snabb utmaning där vi på ganska kort tid skulle göra något i färgerna rosa och turkos.
Jag hade med mej washitejp med turkosa prickar, och den rev jag i remsor och smackade dit, innan jag fäste ett tårtpapper, en rosa blomma, några rosa halvpärlor och ett par utstansade hjärtswirlar.

Stämpeln färgade jag in med en rosa Tombow-penna, eftersom jag inte hade någon rosa stämpeldyna, och det gick jättebra att stämpla så.En närbild på den härliga rosa blomman från Reprint. De här blommorna är så läckra med sina härliga pistiller, tycker jag.

Nu är det sovadags, så nattinatti!

/ KatarinaR
RSS 2.0