Studentkort


Det har blivit dåligt med bloggandet en tid nu, men tiden räcker inte riktigt till. Våren är en härlig men ganska hektisk tid.
Som tur är så är det mestadels roliga saker iallafall. Som tex i kväll när jag varit på en jättetrevlig kväll med god mat, med hela barnomsorgen här i Årjäng.

Hinner inte scrappa så mycket just nu, men jag har iallafall hunnit göra ett par studentkort, som jag kan visa.

Det första köpte en vän, som har en son som tar studenten snart.Det här kortet är med sk z-vikning, vilket syns bättre på nästa foto:Sen kommer ett stafflikort, som jag stansat ut med en Spellbinderdie.På båda de här korten har jag använt den fina studentkillen som är en digital stämpel från Scrapidoo.
Cardstock, blommor, rosor, daggdroppar och stickles kommer också därifrån. Det fina gula papperet på stafflikortet är från Scrapidoos egen svensktillverkade pappersserie och heter "Prästkrage".

Till nästa kort har jag använt en stämpel från hÄnglar&stÄnglar. Det blå papperet bakom stämpelmotivet är stansat i kanterna med en stans från X-cut. De här kantstansarna är mycket prisvärda och finns i flera varianter hos www.scrapidoo.seNu blir det en mugg te och lite läsning i en mkt bra men sorglig bok.
 
Nattinatti!  

/ KatarinaR

Två vintagekort

Kom på att jag inte bloggat två kort jag gjort för Scrapidoos räkning, och lagt upp i deras blogg.

Till båda korten har jag använt papper från Graphic 45.

Till båda korten har jag använt papperen Key To My Heart och Happy Homemaker, som kommer från Graphic 45.

Som dekoration har jag använt vita blommor, cremevita rosenknoppar och rosor, samt vita pearls.

På det övre kortet har jag distressat och sen stämplat med distressdyna och Flower fairies friends-stämpel.

Till det nedre kortet har jag använt en färdig vintagebild. Kommer inte ihåg varifrån just den här kommer, men vet att det finns många fina vintagebilder att skriva ut från nätet.

Ser nu att den fina charmen som är fäst i en av rosornas stjälk, tyvärr hade "hängt sig" när jag fotograferade kortet. Typiskt!

Så här kommer ett foto från butiken där ni kan se hur fina de här franska lilje-charmsen är. Dessa kostar bara 1 krona styck! Finns massor med andra charms också och alla till ett bra pris!

Så in i butiken och botanisera, vetja!  www.scrapidoo.se

/ KatarinaR

Hundar och blommor


I dag fick sonens lilla beaglevalp Urax, träffa vår lilla pudelkille Molle, för första gången.
Det gick jättebra och efter en stund kom systersonen ner på besök med sin beaglekille Ricko.
Så det blev en liten trevlig hundträff.

Tre killar som hälsar på varann:Men efter en stund tyckte nog Molle att pinnen han nyss hittat var mer intressant :-)När jag ändå hade kameran med ut, passade jag på att fotografera penséerna som jag har i en zinkbalja och en zinkhink, här utanför.
Jag tycker penséer är så underbart fina!

Nu är det snart dags för film med familjen. Till den blir det kaffe och god choklad!

Trevlig Lördagkväll!
RSS 2.0