DT-kort för Momas lil´shop of stamps

 För ett bra tag sen gjorde jag ett kort med Momas digitlala stämpel "Klematis klängranka" samt en av de fina textstämplarna.
 
Tycker mkt om den här stämpeln och tror att kvinnan som fick kortet uppskattade det.
Du hittar den här stämpeln i shoppen här
 
 
/ KatarinaR

From the heart stamps-Mars

I går var jag på scrapträff och passade då på att göra ett kort med Mars månads stämpel från From the heart stamps.
 
 
Tycker han är så söt lilla "Hamlet PigWit Think Spring" där han sitter bland påskliljorna så det fick bli ett påskkort den här gången.
Jag använde papper från två olika små block med papper. Tycker det är så smidigt att ta med sig när man ska på scrapträff. Blommorna och blad kommer från www.scrapidoo.se
 
Deltar med det här kortet i Mars "The Stamp of the Month Challenge"
 
Nu ska jag ut och gå med lilla Molle innan det är dags att börja jobba.
En trevlig vecka önskar jag er!
 
/ KatarinaR

Två layouter till Edvins album

Nu har det varit tyst i bloggen ett tag. Har inte haft den rätta orken eller lusten att blogga och inte heller scrappat så särskilt mycket.
Egentligen tycker jag det är så avkopplande att scrappa, men när man som bäst behöver det är det ibland som svårast att sätta sig med det. 
Men jag hoppas att jag snart ska komma igång igen och som tur är så har ju en hel del på lager som jag inte visat än, så idag visar jag två layouter som jag gjorde för någon månad sen till yngsta barnbarnets album.
 
 
Som vanligt så kommer i princip allt material från www.scrapidoo.se  för självklart är brorsans scrapbutik min favoritbutik :-)
 
Nej nu får det bli ännu en promenad med goa Molle innan det blir dusch och sen tv och min stickning. Har inte stickat på många år, men nu äntligen har jag börjat igen, och till och med lärt mej sticka strumpor!
Stickningen är min välbehövliga avkoppling just nu :-)
 
/ KatarinaR
 
 
RSS 2.0