Med en enkel tulipan...

Helt ortroligt, men sjukstugan här hemma vill inte ge sig! Nu är ena sonen sjuk igen för tredje gången på kort tid. Han var förkyld och febrig veckan före sportlovet, men blev bra ett par dagar in på lovet. Sen gick han på skolan i två dagar innan influensan slog till och han var sjuk i en och en halv vecka. Förra veckan var han hyfsat frisk och kunde gå på skolan, men i helgen blev han förkyld igen och sen i Tisdags har han feber :-(
För egen del har hostan lugnat sig, men är tvungen att medicinera mkt med astmamedicinerna för att må hyfsat, men blir så himla trött och orken är inte tillbaka. Arbetar men orkar inte så mkt mer :-(
Nu vill vi bli friska!!
 
Jag har i alla fall ett kort att visa idag, med en tulpanstämpel som jag köpte för länge sen på scrapbookingmässan i Karlstad. Tror att märket kan vara Prickiform, men är inte säker.
 
 
Den fina textstämpeln kommer från Gummiapan och papperen från Maja Designs serie Sofiero.
Färglade med Tombows och tulpanen fick bli rosa, som är min favoritfärg på tulpaner :-)
 
/ KatarinaR
 
 
snojbi
2015-03-26 @ 17:10:00

Jättefint kort.
Hoppas sonen snart är frisk igen

Pysseltokiga Marie
2015-03-26 @ 18:08:14
URL: http://mariespysselsida.blogg.se

Hej Katarina!
Men så ledsamt att sonen har blivit sjuk igen:( Sånt är såååå jobbigt och det tar verkligen på krafterna hos alla. Hoppas nu att han blir frisk snart igen:))

Kortet du gjort blev jätte fint:) Så vacker tulpan stämpel, liksom texten:)) Gummiapan har sååå många fina små stämplar, mycket användbara.Jag har en hel del:)

Krya på er nu och må så gott:)
Kramizar Marie

Maria
2015-03-26 @ 20:50:51
URL: http://www.iazscraproom.blogspot.com

Vilket fint vårkort, fin stämpel och fina blommor. Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0